Τελειωμό δεν έχουν οι τραυματισμοί για τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα και μπαίνει και πάλι στα… πιτς.

Ο Βέλγος άσος δεν προπονήθηκε χθες, λόγω μυϊκής κόπωσης σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ενώ σήμερα ξεκίνησε την προπόνηση, αλλά δεν την ολοκλήρωσε καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν θλάση στον πρόσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμησεις, ο διεθνής επιθετικός θα μείνει 4-6 εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων. Αν η πρόβλεψη αυτή επιβεβαιωθεί, θα χάσει σίγουρα το πρώτο ματς με την Αταλάντα για τους «16» του Champions League (24/2 στο Μπέργκαμο), ενώ είναι αμφίβολο αν θα προλάβει και τη ρεβάνς της Μαδρίτης (16/3). Φυσικά θα απουσιάσει και από αρκετά παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος, μεταξύ αυτών πιθανότατα και το ντέρμπι με την Ατλέτικο (7/3).

Στους 18 μήνες που βρίσκεται στη Μαδρίτη, μετά τη μεταγραφή του από την Τσέλσι, ο Αζάρ έχει ταλαιπωρηθεί από διαδοχικούς τραυματισμούς και δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα έχει χάσει λόγω τραυματισμών 43 από τα 79 επίσημα παιχνίδια της Ρεάλ, «λογαριασμός» που θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Μόνο τη φετινή περίοδο, ο διεθνής Βέλγος είχε υποστεί άλλους δύο μυϊκούς τραυματισμούς, έναν στα τέλη Σεπτεμβρίου κι έναν στα τέλη Νοεμβρίου, καθένας των οποίων τον άφησε περίπου ένα μήνα εκτός γηπέδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θετικό νέο της ημέρας για τον Ζιντάν ήταν η επιστροφή του Σέρχιο Ράμος στις προπονήσεις, για πρώτη φορά μετά τον ημιτελικό του σούπερ καπ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στα μέσα Ιανουαρίου.

Ο αρχηγός της Ρεάλ, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα επανέλθει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς κανείς δεν θέλει να ρισκάρει έναν σοβαρό τραυματισμό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης