Χωρίς κανέναν από τους θεωρούμενους ως βασικούς αμυντικούς της, θα παραταχθεί η Ρεάλ την Κυριακή (18/4) στο «Αλφόνσο Πέρεθ», για την αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής της La Liga με τη Χετάφε.

Μετά τους τραυματίες Σέρχιο Ράμος και Ντάνι Καρβαχάλ και τον Ραφαέλ Βαράν, που δεν υπολογίζεται λόγω κορωνοϊού, νοκ-άουτ τέθηκε και ο Φερλάν Μεντί, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη θέση του Γάλλου στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Μαρσέλο, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα φέτος από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Με δεδομένες και τις απουσίες των τιμωρημένων Νάτσο και Κασεμίρο, αλλά και του (εσχάτως χρησιμοποιούμενου ως δεξιού μπακ) Λούκας Βάθκεθ, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ο «Ζιζού» έχει μπροστά του έναν δισεπίλυτο γρίφο για την αμυντική γραμμή της ομάδας του, όπου πιθανότατα θα επιστρατευθεί ο νεαρός Βίκτορ Τσουστ.

Παράλληλα, στους «μερένχες» υπάρχει ανησυχία και για τον Καρίμ Μπενζεμά, που δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Τζέιμς Μίλνερ στο παιχνίδι του Champions League με τη Λίβερπουλ. Ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ συνεχίζει να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις και είναι πιθανό να προφυλαχθεί αύριο ή τουλάχιστον να μη βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης