Ο Τζούλεν Λοπετέγκι βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, για την προπόνηση, ενώ το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της διοίκησης του ισπανικού συλλόγου, για να ανακοινώσει την απόλυση του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Ισπανίας.

Εν τω μεταξύ, ο Αντόνιο Κόντε πέταξε από την Αίγυπτο, όπου έκανε διακοπές, για το Λονδίνο, προκειμένου να λύσει με την Τσέλσι το θέμα της αποζημίωσης των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα γίνει ο τρίτος Ιταλός προπονητής, μετά τους Φάμπιο Καπέλο και Κάρλο Αντσελότι που αναμένεται θα καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κόντε αναμένεται να προσγειωθεί στην Μαδρίτη απόψε ή αύριο, οπότε και θα παρουσιαστεί.

Μένει επίσης να ξεκαθαριστεί η παρουσία του ή όχι στον πάγκο στο ματς με την Μελίγια, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη και πρόκειται για τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στους 32 του Copa del Rey. Αν δεν κάνει ντεμπούτο ο Κόντε στο συγκεκριμένο ματς, τότε αυτό θα συμβεί το Σάββατο το απόγευμα στο «Μπερναμπέου» ενάντια στην εκπληκτική Βαγιαδολίδ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης