Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν στήριξε πλήρως τον Καρίμ Μπενζεμά, μετά τις κατηγορίες των γαλλικών εισαγγελικών αρχών, για συμμετοχή του 33χρονου επιθετικού σε συνωμοσία εκβιασμού του πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, σε μια υπόθεση που σχετίζεται με sex-tape.

Οι ερευνητές υποστήριξαν πως ο έμπειρος στράικερ, που αρνήθηκε κάθε παράνομη πράξη, ενθάρρυνε τον Βαλμπουενά για να πληρώσει μία ομάδα εκβιαστών προκειμένου να μην δημοσιοποιηθεί η ταινία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γάλλοι εισαγγελείς ανακοίνωσαν την Πέμπτη (8/1) ότι ο Μπενζέμα θα πρέπει να οδηγηθεί σε δίκη για τον φερόμενο ρόλο του στην υπόθεση, που χρονολογείται από το 2015.

«Τον υποστηρίζω απόλυτα, αυτές δεν είναι εύκολες καταστάσεις», δήλωσε ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου (9/1) εκτός έδρας αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Οσασούνα.

«Μπορώ να δω ότι είναι καλά, δεν το σκέφτεται όλο αυτό κι επικεντρώνεται στη δουλειά του. Είναι μια δύσκολη κατάσταση και ελπίζω ότι για όλους να επιλυθεί σύντομα. Δουλεύει σκληρά, κάτι που απολαμβάνει και θέλει να ευχαριστεί όλους στην ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζιντάν απ’ την πλευρά του επανήλθε στις υποχρεώσεις των Μαδριλένων, έπειτα από 24ωρη απομόνωση, λόγω επαφής του με κρούσμα κορωνοϊού απ’ το στενό του περιβάλλον, καθώς και τα δύο τεστ που έκανε ήταν αρνητικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης