Χωρίς τον Εντέν Αζάρ θα υποδεχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης την Αταλάντα την Τρίτη στο «Αλφρέντο ντι Στέφανο», στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για τους «16» του Champions League, καθώς ο Βέλγος επιθετικός τραυματίστηκε εκ νέου, όπως γνωστοποίησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ζινεντίν Ζιντάν.

«Δεν θα είναι έτοιμος. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω. Θέλω να είμαι θετικός κι ελπίζω ότι δεν είναι υπερβολικά μεγάλο πρόβλημα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός της «βασίλισσας» για τον Αζάρ, ο οποιος αποκτήθηκε το 2019 από την Τσέλσι έναντι 150 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά οι τραυματισμοί τον έχουν περιορίσει σε μόλις 25 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος άσος επέστρεψε από μυικό πρόβλημα στο τελευταίο τέταρτο της σαββατιάτικης νίκης 2-1 επί της Έλτσε, ωστόσο οι «μερένχες» ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις. Αυτές έδειξαν πρόβλημα στον πρωταρχικό μυϊκό σύνδεσμο ανάμεσα στον κορμό και τα κάτω άκρα, αλλά η Ρεάλ δεν διευκρινίζει το πιθανό διάστημα της απουσίας του Αζάρ.

«Κάτι τρέχει, επειδή δεν ήταν ποτέ τραυματίας σε ολόκληρη την καριέρα του (πριν μεταγραφεί στη Ρεάλ) ή είχε λιγους τραυματισμούς» επισήμανε ο «Ζιζού» και συνέχισε: «Είναι κάτι καινούριο. Πραγματικά δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.

Θέλουμε να τον βοηθήσουμε κι ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε γιατί συμβαίνει αυτό (σ.σ. οι τραυματισμοί στην ομάδα), αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε. Έχουμε μιλήσει για πράγματα όπως η έλλειψη προετοιμασίας και ο αριθμός των αγώνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρεάλ νίκησε 1-0 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, ενώ, εκτός του Αζάρ, θα στερηθεί στην αυριανή ρεβάνς και των υπηρεσιών του τιμωρημένου Κασεμίρο.

Αντίθετα, ο Σέρχιο Ράμος είναι έτοιμος και είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αρχική ενδεκάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης