Από το Μαϊάμι παρακολούθησε ο Ριβάλντο την «πεντάρα» της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης (5-1) την περασμένη Κυριακή στο clasico.
Μια ήττα-συντριβή για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που κόστισε την προπονητική καρέκλα στον Γιούλεν Λοπετέγκι, ο οποίος αντικαταστάθηκε, τουλάχιστον προσωρινά, από τον Σαντιάγκο Σολάρι.
Ο παλαίμαχος άσος των Καταλανών (και των Ολυμπιακού, ΑΕΚ) σε συνέντευξή του στη «Sport», μεταξύ άλλων εξέφρασε τη γνώμη του σχετικά με την επιλογή της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας: «Παρά την ύπαρξη παρόμοιας κατάστασης με εκείνη πριν από τρία χρόνια, όταν οι “μπλάνκος” επέλεξαν τον Ζιντάν, μην περιμένετε ότι ο Σολάρι θα οδηγήσει την ομάδα σε άλλες επιτυχίες.
Με όλο τον σεβασμό, δεν τον θεωρώ προετοιμασμένο κι έτοιμο να αναλάβει το ρόλο του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι, είναι αλήθεια ότι γνωρίζει το περιβάλλον και τους παίκτες, αλλά δεν είναι έτοιμος», δήλωσε ο Ριβάλντο.

Εν συνεχεία ο Ρίμπο αναφέρθηκε στον Κόντε, που είχε ακούστει για τον πάγκο της Ρεάλ, αναφέροντας: «Ίσως θα ήταν καλύτερα να τον καλέσουν, επειδή οι παίκτες της Ρεάλ έχουν ανάγκη να βρουν τα κίνητρα και την πειθαρχία, στοιχεία που έχασαν μετά από χρόνια θριάμβων. Όταν έχεις ανάγκη να αποκαταστήσεις την τάξη στο σπίτι, θα πρέπει να φέρεις κάποιον που ξέρει τα δόγματα της σκληρής εργασίας και της επιμέλειας», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης