Απαντήσεις στους αμφισβητίες έδωσε με την απόδοσή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος διεθνής μίλησε για πολλοστή φορά στο γήπεδο, σημειώνοντας πέντε γκολ στα δύο παιχνίδια με τη Μπάγερν. Ωστόσο, δεν μπορούσε να μη ρίξει το… καρφί του σε όσους τον αποδοκιμάζουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

«Απλά ζητάω να μη με γιουχάρει ποτέ το “Μπερναμπέου”» ανέφερε σε δήλωσή του μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή που βρήκε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και ακόμα και αν δεν σκοράρω, προσπαθώ να δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα» πρόσθεσε.

«Δεν έχω αμφιβολία ότι η Ρεάλ ήταν καλύτερη απόψε. Δεν είναι εύκολο να βάλεις έξι γκολ στη Μπάγερν Μονάχου. Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε καλά, αλλιώς η Μπάγερν θα μας πλήγωνε, επειδή είναι μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει σε οποιοδήποτε γήπεδο. Έδειξαν ότι είναι σπουδαία ομάδα, όμως εμείς παίξαμε καλά και είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεχθήκαμε δύο, όμως είμαστε συνηθισμένοι στο να υποφέρουμε και είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα» συμπλήρωσε.

«Είμαστε ακόμα μακριά από την κατάκτηση του Champions League, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά εύχομαι ότι μπορούμε να το κερδίσουμε» κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης