Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ο Σέρχιο Ράμος. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (30/05) ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των «μερένγκες» ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να πάρω σύνταξη στην Ρεάλ».

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» παραδέχθηκε ότι είχε δελεαστική πρόταση από ομάδα της Κίνας, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε ουδέποτε σκέφτηκε να φύγει από το σύλλογο, αντίθετα, επιθυμία του είναι να «συνταξιοδοτηθεί» στην Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για το μέλλον μου. Είμαι οπαδός της Ρεάλ και θέλω εδώ να κλείσω την καριέρα μου. Αν ήμουν ο πρόεδρος, θα μου ανανέωνα το συμβόλαιο για πάντα (γέλια). Πάντα έλεγα στον πρόεδρο ότι δεν θα έφευγα ποτέ από τη Ρεάλ, ακόμα και να μην είχα συμβόλαιο. Θα έπαιζα και δωρεάν. Δεν έχουμε μιλήσει για το οικονομικό θέμα, είναι ζήτημα εμπιστοσύνης και στοργής.

Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να πάω στην Κίνα. Μίλησα στον Φλορεντίνο Πέρεθ και στον Ζιντάν γι’ αυτήν την πρόταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλω να φύγω. Δεν έχει έρθει ακόμα ο καιρός που θα σταματήσω, όσο το σώμα μου και η ψυχή μου…. κρατάνε, θα συνεχίσω. Όπως ποτέ δεν θα πήγαινε σε μια ομάδα που θα ήταν ανταγωνίστρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι ο αρχηγός της ομάδας, νιώθω αγαπητός και πως έχω τη στήριξη όλων. Δίνω αυτή τη συνέντευξη για να ξεκαθαρίσω πως χαίρομαι που είμαι εδώ. Την ημέρα που αποκλειστήκαμε από τον Άγιαξ, υπήρχε μεγάλη ένταση, ήμασταν όλοι αναστατωμένοι. Η συζήτηση που έκανε με τον πρόεδρο ήταν σαν να μιλάει ο πατέρας με τον γιο του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης