Η επιθυμία του να παραμείνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια ήταν γνωστή και αυτή ικανοποιήθηκε και στα… χαρτιά από τη «βασίλισσα». Ο Βινίσιους Τζούνιορ έβαλε την υπογραφή του σε επέκταση συμβολαίου έως το 2027 και πλέον απομένει μόνο να ανακοινωθεί από τους Μαδριλένους.

Το συμβόλαιό του σε ισχύ με τους «μερένγκες» έληγε τον Ιούνιο του 2024 και μετά την προφορική συμφωνία του για τριετή επέκταση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, οι δύο πλευρές πέρασαν και στις πράξεις. Έτσι, οι ελπίδες της Παρί Σεν Ζερμέν να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2023, ζητώντας σε προσωπική επαφή από τον Βινίσιους Τζούνιορ να μην υπογράψει επέκταση με τη Ρεάλ Μαδρίτης έσβησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός… χάρισε με το γκολ του στον τελικό το 14ο τρόπαιο Champions League στη «βασίλισσα» φέτος, ενώ στην καλύτερη σεζόν του από το 2018 όταν και υπέγραψε για πρώτη φορά στη Ρεάλ είχε 22 γκολ και 20 ασίστ (!). Η επιθυμία του να παραμείνει στο «Μπερναμπέου», λοιπόν… δεν μπορούσε παρά να ικανοποιηθεί από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης