Την άποψη ότι η φετινή Ρεάλ έχει υποτιμηθεί εξέφρασε ο Ζινεντάν Ζιντάν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου προημιτελικού του Champions League με τη Λίβερπουλ (6/4). «Όσο είμαστε ζωντανοί, θα μαχόμαστε» τόνισε ο Γάλλος τεχνικός, που έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου του, Γιούργκεν Κλοπ, ενώ ζήτησε υπομονή για την επιστροφή του Εντεν Αζάρ.

«Νομίζω πως ναι» ήταν η απάντηση του Ζιντάν στην ερώτηση αν αισθάνεται ότι η Ρεάλ έχει υποτιμηθεί. «Στην τελική, αξίζουμε εμπιστοσύνη» πρόσθεσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας και συνέχισε: «Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας κάθε μέρα. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Αυτό είναι αυτός ο σύλλογος και αυτή η ομάδα. Όσο είμαστε ζωντανοί, πάντα θα μαχόμαστε. Είχαμε δύσκολες στιγμές, τώρα είμαστε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη Λίβερπουλ, ο Ζιντάν είπε μεταξύ άλλων ότι «είναι μία ομάδα πολύ δυνατή και συμπαγής. Ξέρουμε ποια είναι η επιθετική τριάδα τους και την αποτελεσματικότητα που έχουν. Δεν ξέρω αν είναι αδυναμία η άμυνα (σ.σ. λόγω των απουσιών της αγγλικής ομάδας), γιατί έχουν κι άλλους παίκτες. Κι εμείς έχουμε ελλείψεις, αλλά η δύναμη βρίσκεται στην ομάδα».

Για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο Γάλλος ανέφερε ότι είναι ένας τεχνικός που έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του και έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να προπονεί την ομάδα. Παραδέχθηκε ότι είχε μελετήσει κάποια στοιχεία του Γερμανού, όταν έκανε μαθήματα προπονητικής, αλλά ξεκαθάρισε ότι η φιλοσοφία του δεν είναι να αντιγράφει άλλους.

Τέλος, αναφερόμενος στην Εντέν Αζάρ, ο Ζιντάν υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον -νέο- τραυματισμό του. «Θα πάμε σιγά-σιγά και θα δούμε πότε θα είναι μαζί μας» είπε ο τεχνικός των «μερένγκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης