Tην απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σκοράρει ακόμα στη «La Liga» εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.

«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι με τον Ρονάλντο» είπε στην «Casa Del Futbol» ο «Ζιζού» και συμπλήρωσε: «Δεν είναι κουρασμένος, ίσα ίσα είναι το ακριβώς αντίθετο, αφού έχει χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω της τιμωρίας του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος τεχνικός υποστήριξε τον Ρονάλντο, αφού πιστεύει πως ο Πορτογάλος θα σταθεί πιο τυχερός στο μέλλον και παρόλο που δεν σκοράρει, βρίσκει τρόπους να βοηθά την ομάδα του.

«Όπως και να το κάνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο Ρονάλντο δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στη La Liga, όμως η ασίστ του στον Ίσκο ήταν εξαιρετική και ελπίζουμε ότι θα αλλάξει και η τύχη του μπροστά από το τέρμα στον επόμενο αγώνα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν και κατέληξε:

«Έδωσε την ασίστ στον Ίσκο και όταν είχε την μπάλα και δεν μπορούσε να κινηθεί, πάσαρε σε παίκτη που ήταν σε καλύτερη θέση. Αυτές οι λεπτομέρειες πρέπει να υπολογίζονται, όπως και αν ήταν γκολ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Φαίνεται πως όταν δεν σκοράρει σε ένα παιχνίδι, οι άνθρωποι λένε ότι συμβαίνει κάτι. Σκοράρει σε σημαντικά παιχνίδια και η ομάδα χρειάζεται τέτοιους παίκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης