Την απόφασή του να επιστρέψει στην Τσέλσι γνωστοποίησε, με σημερινές δηλώσεις του στην «A Bola», ο Νεμάνια Μάτιτς.

Ο Σέρβος διεθνής μέσος ανακοίνωσε ότι το ντέρμπι με την Πόρτο ήταν το τελευταίο παιχνίδι του με την φανέλα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, την Μπενφίκα, τονίζοντας παράλληλα ότι θέλει να επανενταχθεί στο δυναμικό των Λονδρέζων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ματς εναντίον της Πόρτο ήταν το τελευταίο μου με τη φανέλα της Μπενφίκα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο σύλλογο και τους οπαδούς μας. Η Μπενφίκα θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάτιτς και συμπλήρωσε: «Έπαιξα εδώ για 2.5 χρόνια κι έδωσα τον καλύτερό εαυτό μου.

Τώρα νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγω. Θέλω να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο, θέλω να παίξω σε καλύτερο πρωτάθλημα, θέλω να πάω στην Τσέλσι, σύλλογο που επίσης αγαπώ. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της Μπενφίκα, ο οποίος έκανε τα πάντα για να με κρατήσει εδώ, αλλά η επιθυμία μου ήταν να φύγω».

Ο 25χρονος παίκτης πέρασε δύο χρόνια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» πριν αποχωρήσει το 2011, με το πακέτο της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες να περιλαμβάνει και τον Νταβίντ Λουίζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτοτε εξελίχθηκε σε έναν εκ των καλύτερων μέσων της Ευρώπης και τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι η Τσέλσι θα δαπανήσει περίπου 25 εκατομμύρια λίρες για το Σέρβο, ενώ θα στείλει στο «Ντα Λουζ» και τον ακραίο μέσο Γκαέλ Κακουτά με τη μορφή του δανεισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης