Το διοικητικό συμβούλιο της Premier League γνωστοποίησε το Σάββατο ότι απέκλεισε τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, από τη θέση του προέδρου στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» διατηρούσε «στενή σχέση εδώ και δεκαετίες» με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και για αυτό η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας του έχει επιβάλει μία σειρά από τις κυρώσεις, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την επιβολή κυρώσεων από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το συμβούλιο της Premier League απέκλεισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ως Διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Λέσχης Τσέλσι.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, δεν επηρεάζει την δυνατότητα της ομάδας να προπονείται και να παίζει τους αγώνες της, όπως ορίζεται στους όρους άδειας που εκδόθηκε από την κυβέρνηση, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2022», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα από την διοργανώτρια Αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό χθες, η τράπεζα Barclays προχώρησε σε «πάγωμα» όλων των τραπεζικών λογαριασμών του αγγλικού συλλόγου, με αποτέλεσμα να σφίξει ακόμη περισσότερο η οικονομική «θηλιά» γύρω απ’ την Τσέλσι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης