Η Ντάουνινγκ Στριτ καταδίκασε ως «εντελώς ανάρμοστη» τη συμπεριφορά των οπαδών της Τσέλσι που συνεχίζουν να επαινούν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς σε κάθε παιχνίδι, από τις εξέδρες του γηπέδου του Στάμφορντ Μπριτζ του Λονδίνου.

Οι φίλοι της Τσέλσι με πανό και συνθήματα εκφράστηκαν υπέρ του Ρώσου μεγιστάνα, παρά τις κυρώσεις που του υποβλήθηκαν από τη βρετανική κυβέρνηση, ως απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυρώσεις που πάγωσαν κάθε δικαίωμα ιδιοκτησίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκλείοντάς τον από το διαχείριση του συλλόγου και από τα έσοδα μιας πώλησης.

«Αναγνωρίζουμε τη δύναμη των συναισθημάτων της ευγνωμοσύνης των ανθρώπων που υποστηρίζουν τον σύλλογο, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί εντελώς ανάρμοστη συμπεριφορά αυτή τη στιγμή», δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, προσθέτοντας ότι οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα να «δείξουν υποστήριξη στην ομάδα τους», αλλά δεν πρέπει να επιμένουν σε συνθήματα υπέρ του Αμπράμοβιτς.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η βρετανική κυβέρνηση παραμένει πρόθυμη να διευκολύνει «την πώληση του συλλόγου», αλλά ότι εναπόκειται στην Τσέλσι να καθορίσει «τις ακριβείς παραμέτρους μιας διαδικασίας» για την πώληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης