Ο Εντέν Αζάρ, πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και δικαιολογεί απόλυτα την απόφαση του Ζοζέ Μουρίνιο να τον αφήνει εκτός βασικής ενδεκάδας.

Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός, o οποίος την περσινή σεζόν είχε αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης της πρέμιερ λιγκ και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην πορεία των «μπλε» προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα με τον Πορτογάλο τεχνικό και τόνισε πως τον στηρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μουρίνιο. Έχω ακούσει πολλά γι’ αυτό το θέμα, αλλά δεν υπάρχει κάτι. Είναι ο καλύτερος προπονητής και ο καταλληλότερος για την Τσέλσι και ελπίζω να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια μαζί. Ίσως όχι αυτή τη χρονιά γιατί είναι δύσκολο, αλλά από την επόμενη», επισήμανε ο ταλαντούχος άσος.

Εν συνεχεία ο Αζάρ παραδέχθηκε πως η φετινή σεζόν «…είναι η χειρότερη περίοδος της καριέρας μου. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Οι εμφανίσεις μου είναι μέτριες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πάντως ο προπονητής έχει δίκιο, που δεν με προτιμά για τη βασική ενδεκάδα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψω σκληρά για ν’ αποκτήσω ξανά τη φόρμα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης