Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η πρώτη βραδιά της φάση των «16» του Champions League. Στο «Παρκ Ντε Πρενς» Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, ενώ χωρίς γκολ τελείωσε το παιχνίδι στο Λβιβ της Ουκρανίας, ανάμεσα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και την Μπάγερν Μονάχου.

Στο Παρίσι η Τσέλσι προηγήθηκε στο 36′ κόντρα στην ροή του αγώνα. Σε μία φάση που συνδυάστηκαν οι αμυντικοί των «μπλε» Τέρι, Κέιχιλ και Ιβάνοβιτς, ο τελευταίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Παρί στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε με τον Καβάνι. Καλύτερος παίκτης για τους Λονδρέζους ήταν ο Κουρτουά, ο οποίος σταμάτησε όπου χρειάστηκε τους Ιμπραΐμοβιτς και Καβάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παιχνίδι της Ουκρανίας, ανάμεσα στην Σαχτάρ και την Μπάγερν, κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες. Μάλιστα, από τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα νεύρα την… πλήρωσε ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 65′. Οι δύο ομάδες δεν σκόραραν και θα λύσουν τις διαφορές τους στο παιχνίδι-ρεβάνς, στο Μόναχο.

Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 54′ Καβάνι – 36′ Ιβάνοβιτς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Φαν ντερ Βιλ, Βεράτι – Ιβάνοβιτς, Φάμπρεγκας

Κόκκινες κάρτες:

Παρί: Σιρίγου, Φαν ντερ Βιλ, Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Λουίζ, Βεράτι, Ματουϊντί, Λαβέτσι, Ιμπραΐμοβιτς, Λαβέτσι (81′ Παστόρε).

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Μάτιτς, Γουίλιαν (79′ Κουαδράδο), Φάμπρεγκας (83′ Όσκαρ), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (82′ Ρεμί).

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπάγερν Μονάχου 0-0 (Novasports 1)

Γκολ:

Η φάση της βραδιάς στο Λβιβ. Ο Τσάμπι Αλόνσο αποβάλλεται για την Μπάγερν Μονάχου

Κίτρινες κάρτες: Σρνα, Κόστα, Φρεντ – Ραφίνια, Αλόνσο, Μπόατενγκ, Σβαϊνστάιγκερ

Κόκκινες κάρτες: 65′ Αλόνσο

Σαχτάρ: Πιατόφ, Σρνα, Κούσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Φρεντ, Φερνάντο, Κόστα (78′ Μάρλος), Τεσέιρα, Τάισον (84′ Ουέλινγκτον), Αντριάνο (89′ Γκλάντκι).

Μπάγερν: Νόιερ, Αλόνσο, Ριμπερί, Ρόμπεν, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Γκέτσε (75′ Λεβαντόφσκι), Μίλερ (70′ Μπαντστούμπερ), Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης