Το βράδυ της Τρίτης η Ρεάλ Μαδρίτης και η Πόρτο προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League, ενώ απόψε το βράδυ ακόμα δύο ομάδες θα «κλειδώσουν» τη θέση τους στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του ποδοσφαίρου.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν του Λοράν Μπλαν, ενώ την ίδια ώρα στο Μόναχο η Μπάγερν φιλοξενεί την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τσέλσι και Παρί έχουν ανοικτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 στο «Παρκ Ντε Πρενς», αλλά και τις περσινές μονομαχίες τους στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Πέρσι οι «μπλε» πήραν το εισιτήριο, καθώς οι Γάλλοι έχασαν με 2-0 στο Λονδίνο και δεν εκμεταλλεύτηκαν το προβάδισμα που είχαν από τον πρώτο αγώνα, όπου επικράτησαν με 3-1.

Για το αποψινό παιχνίδι ο Μουρίνιο δεν υπολογίζει στον Τζον Όμπι Μίκελ, ενώ ο Μπλαν θα παρατάξει την Παρί χωρίς τους Οριέ και Λούκας.

Στο παιχνίδι του Μονάχου η γηπεδούχος Μπάγερν είναι το φαβορί για την πρόκριση κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο πρώτο ματς. Για τους φορμαρισμένους Βαυαρούς ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Τσάμπι Αλόνσο και στους τραυματίες Αλκάνταρα και Τσάβι Μαρτίνες, ενώ ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ουκρανό μέσο Βιτάλι Βίτσενετς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πιθανές ενδεκάδες

Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45, ΝΕΡΙΤ)

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Ραμίρες, Αζάρ, Φάμπρεγας, Γουίλιαν, Κόστα.

Παρί Σεν Ζερμέν:
Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξγουελ, Βεράτι, Νταβίντ Λουίζ, Ματουιντί, Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς, Λαβέτσι

Μπάγερν Μονάχου-Σαχτάρ Ντόνετσκ (21:45, Novasports 1)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Μπερνάτ, Αλάμπα, Σβάινσταϊγκερ, Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

Σαχτάρ Ντόνετσκ:
Πιατόφ, Σρνα, Κούτσερ, Στεπανένκο, Σεβτσούκ, Ντόουκλας Κόστα, Φρεντ, Ιλσίνιο, Τάισον, Άλεξ Τεϊσέιρα, Λουίζ Αντριάνο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης