Πανέτοιμος να ενισχύσει την Τσέλσι στην επανέναρξη της Premier League, την επόμενη εβδομάδα, θα είναι ο μέσος των «μπλε», Ν’Γκολό Καντέ, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός μέσος ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μετά την ανησυχία που είχε εκφράσει για την υγεία του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με συνέπεια να του δοθεί ειδική άδεια για να απουσιάσει από την επιστροφή των Λονδρέζων στις προπονήσεις μετά το lockdown.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο 29χρονος παίκτης επανεντάχθηκε στο συγκρότημα του Φρανκ Λάμπαρντ και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι όταν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα.

«Ο Καντέ εντάχθηκε στην ομάδα. Φαινόταν σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς συμμετείχε σε διάφορες ασκήσεις που έγιναν, ενώ, μάλιστα, στη διάρκεια του διπλού που ακολούθησε κατάφερε να πετύχει κι ένα υπέροχο γκολ» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Λονδίνου.

Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στις 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της επανέναρξης της Premier League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εννέα ματς να απομένουν για τη λήξη της σεζόν, η ομάδα του Λάμπαρντ βρίσκεται στην 4η θέση, τρεις βαθμούς μπροστά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο κυνήγι της εξόδου στο Champions League της περιόδου 2020/2021.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης