Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι η Παρί είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει, ωστόσο η Τσέλσι δίκαια έφυγε με το 1-1 από το Παρκ ντε Πρενς του Παρισιού και πλέον όλα θα κριθούν στο Λονδίνο.

«Το πρώτο ημίχρονο μας άνηκε. Έπαιξαν πιο παθητικά και είχαμε τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουμε την μπάλα για να κυλήσει και ο χρόνος. Στο δεύτερο ήταν πιο επιθετικοί και κατάφεραν να κερδίσουν μπάλες πολύ γρήγορα. Ωστόσο, η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αν πάρουμε όμως υπόψιν μας τον αριθμό των ευκαιριών που χάθηκαν και τις επεμβάσεις των τερματοφυλάκων, τότε είχαν περισσότερες από εμάς. Αν κάποιος έφθασε πιο κοντά στη νίκη, αυτή η ομάδα ήταν η Παρί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το 1-1 όλα είναι ανοιχτά. Είναι φανταστική ομάδα, με φανταστικούς ποδοσφαιριστές. Έχουν μια υπέροχη τριάδα μπροστά και είναι πολύ επικίνδυνοι. Υπάρχει πολύ ταλέντο σε αυτήν την ομάδα. Όλα θα κριθούν στο Στάμφορντ Μπριτζ», σχολίασε για την αναμέτρηση.

Για τον σκόρερ των Λονδρέζων, το δεξί μπακ Ιβάνοβιτς σχολίασε:

«Περιμένεις από τους επιθετικούς να σκοράρουν, αλλά είναι καλύτερα όταν έχεις δύο με τρεις επιπλέον παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Ο Ιβάνοβιτς φαίνεται ότι επιλέγει τις στιγμές του… δύο γκολ με τη Λίβερπουλ, ένα απόψε, ένα στον τελικό του Europa League με την Μπενφίκα. Όλα είναι σημαντικά γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας, ανέφερε και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα παραμονές του αγώνα:

«Συχνά περιμένεις ότι δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες, αλλά σε εκπλήσσουν. Αζάρ, Γουίλιαν, Όσκαρ, Φάμπρέγκας και Ιβάνοβιτς δεν προπονήθηκαν μετά την αναμέτρηση με την Έβερτον. Χθες προπονήθηκαν για τα Μέσα, για να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν. O Σεσκ ήταν άρρωστος στο κρεβάτι για τρεις ημέρες και δεν μπορούσε να προπονηθεί. Όλοι τους έδωσαν τα πάντα σήμερα».

Διαβάστε επίσης: Ανοικτοί λογαριασμοί στο Champions League

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης