Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Γάλλου αμυντικού, Μαλάνγκ Σαρ, ο οποίος πάντως θα παραχωρηθεί υπό μορφή δανεισμού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο από τους «μπλε». Ο Σαρ, ο οποίος διετέλεσε αρχηγός της εθνικής Γαλλίας U18, ενώ ήταν μέλος και της εθνικής Γαλλίας U21, αγωνιζόταν στη Ligue 1 με τη Νις την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πριν υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «αριστοκράτες».

Η γενική διευθύντρια της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαγια, δήλωσε για την απόκτηση του πολλά υποσχόμενου νεαρού Γάλλου: «Η ευκαιρία να αποκτήσουμε τον Μαλάνγκ ήταν από αυτές που δεν μπορούσαμε να αφήσουμε αναξιοποίητη. Είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης και θα τον παρακολουθούμε στενά το διάστημα που θα αγωνίζεται δανεικός. Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα στην Τσέλσι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον υποδεχόμαστε στον σύλλογο σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (26/8) οι «μπλε» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου Άγγλου διεθνή αριστερού μπακ, Μπεν Τσίλγουελ, έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών από τη Λέστερ, επίσης με πενταετές συμβόλαιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης