Η Τσέλσι είναι κοντά στην απόκτηση του Ατίλα Σάλαϊ, ο οποίος αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε από τον περασμένο Ιανουάριο, αφήνοντας την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Σε αυτούς τους μήνες έχει εξαιρετική απόδοση και σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η ομάδα του Λονδίνου έκανε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ύψους 20 εκατ. ευρώ, αλλά η «Φενέρ» απάντησε αρνητικά.

Ο 22χρονος Ούγγρος διεθνής αμυντικός κοστολογείται από την τουρκική ομάδα στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ τον είχε αποκτήσει με μόλις τρία εκατ., κι αυτό οφείλεται κυρίως στις καταπληκτικές εμφανίσεις του το καλοκαίρι στο EURO. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Sun» η ομάδα του Λονδίνου θα ανεβάσει την πρόταση της στα προσφέρει 24 εκατ. ευρώ και θα πάρει τα δικαιώματα του τον προσεχή Ιανουάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως το μεταγραφικό αυτό θέμα ενδιαφέρει πάρα πολύ τον Απόλλωνα στην Κύπρο, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του Ούγγρου διεθνή αμυντικού κοντά στο 13%. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η διοίκηση της Φενέρ έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης