Μερικές εβδομάδες εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Τσέλσι θα παραμείνει ο Φερνάντο Τόρες, όπως δήλωσε σήμερα ο τεχνικός των Λονδρέζων, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ισπανός επιθετικός αντικατέστησε τον Σαμουέλ Ετό στο 79ο λεπτό του σημερινού νικηφόρου (3-1) ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο ο Καμερουνέζος πέτυχε χατ τρικ, ωστόσο τραυματίστηκε στους συνδέσμους του γονάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα είμαστε χωρίς τον Φερνάντο Τόρες για μερικές εβδομάδες με κάτι στους συνδέσμους του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε ότι υπολογίζει πλέον στα πλάνα του τον Ντεμπά Μπα, μολονότι ο Σενεγαλέζος στράικερ δεν έχει αγωνιστεί για την Τσέλσι από τις 17 Δεκεμβρίου και την ήττα από τη Σάντερλαντ στο Λιγκ Καπ. «Είναι ώρα για τον Ντεμπά.

Είναι κρίμα, γιατί ο Τόρες είναι σε καλή περίοδο» πρόσθεσε ο Μουρίνιο, για να καταλήξει: «Ο Ντεμπά είχε μια φανταστική εβδομάδα, ήταν πολύ δύσκολο για μένα να τον αφήσω εκτός αποστολής, επειδή δούλεψε πολύ, πολύ καλά. Τα επόμενα παιχνίδια είναι για τον Ντεμπά ή τον Σαμουέλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης