Στην αποκάλυψη ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τον παρότρυνε να φύγει από την Αρσεναλ και να ενταχθεί στην Τσέλσι, προχώρησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Téléfoot», ο Ολιβιέ Ζιρού.

«Μία εβδομάδα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, κάλεσα τον Ντεσάμπ, επειδή ήθελα να ακούσω την γνώμη του. Και η αλήθεια είναι, πως με ενθάρρυνε ν΄ αλλάξω ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος επιθετικός και πρόσθεσε: «Γνωρίζετε την αφοσίωση μου στην εθνική ομάδα και την επιθυμία μου να παίξω στο Μουντιάλ της Ρωσίας, που θα είναι και το τελευταίο της καριέρας μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οσον αφορά στο τι συνέβη πριν πάρει την οριστική απόφαση, ο υψηλόσωμος άσος, τόνισε: «Ηθελα να μείνω στην Αρσεναλ το καλοκαίρι για να διεκδικήσω την ευκαιρία μου, ακόμη και όταν ήλθε στην ομάδα ο Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο προπονητής ήθελε να αποκτήσει ακόμη έναν επιθετικό περιοχής και έκανε την μεταγραφή του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Αυτός ήταν ο λόγος μου με έκανε να φύγω».

Αναφερόμενος τέλος, στην νέα πρόκληση της καριέρας του, ο έμπειρος γκολτζής, σχολίασε: «Η επιλογή μου ήταν ξεκάθαρη. Γνώριζα πως ο Αντόνιο Κόντε ήθελε να συνεργασθούμε. Ελπίζω ότι θα έχουμε σπουδαία αποτελέσματα μαζί και στόχος μου είναι να έχουμε μία εξαίρετη συνεργασία με τον Αλβάρο Μοράτα. Είναι μία νέα πρόκληση. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης