Εθνική Πόλο: «Πίστη στο παιχνίδι μας, στις δυνατότητές μας»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015, 00:59
Εθνική Πόλο: «Πίστη στο παιχνίδι μας, στις δυνατότητές μας»
Ο καλός σεφ δεν έχει κόμπλεξ να μοιραστεί τα μυστικά του, όμως σε καμία περίπτωση δεν παινεύει το πιάτο πριν το σερβίρει. Άλλωστε δεν αρκεί να έχεις καλό υλικό για να βγάλεις καλό αποτέλεσμα. Αγάπη και πίστη, αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά. Έτσι και ο εθνικός προπονητής, είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι βασίζεται στην ομαδικότητα. Αυτή είναι ίσως και η μεγαλύτερη επιτυχία του!

Με την ομάδα στα ημιτελικά πια, ο Θόδωρος Βλάχος, που μέχρι τώρα έκανε πάντα λόγο για το επόμενο ματς, τώρα μιλά και για το μεθεπόμενο, τον τελικό: «Ήταν καλή πρόκριση... Και τώρα χωρίς άγχος να παίξουμε καλύτερα.

Σήμερα με την τέταρτη νίκη στη σειρά σε αυτό το Παγκόσμιο καταφέραμε να προκριθούμε στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι ήδη επιτυχία αυτό, αλλά νιώθουμε ότι έχουμε κι άλλα καλά να κάνουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια!
Κατά κοινή ομολογία εδώ στο Καζάν, παίζουμε πολύ καλό πόλο, που στηρίζεται στην ομαδικότητα, το πάθος για τη νίκη και την πολύ καλή ψυχολογία σε όλες τις στιγμές του αγώνα και ιδιαίτερα στις κρίσιμες.

Είπαμε από την αρχή να χαρούμε τα παιχνίδια χωρίς άγχος και πίεση και το κάναμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στα δύο επόμενα παιχνίδια. Να κάνουμε απλα αυτό που ξέρουμε και μπορούμε. Πίστη στο παιχνίδι μας, πίστη στις δυνατότητες μας, χωρίς άγχος και πίεση και πάθος για να ανέβουμε άλλο ένα σκαλοπάτι ψηλότερα».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης: Πόλο: Νίκη-θρίλερ στα πέναλτι για την Εθνική ανδρών-Προκρίθηκε στα ημιτελικά

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015, 00:59