Οι Έλληνες διεθνείς αποχώρησαν από την Ελλάδα με πρώτο σταθμό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, την Λισαβόνα, όπου θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση την Πορτογαλία.

Ο ΟΠΑΠ, βασικός χορηγός της Εθνικής, με μία εκδήλωση ξεπροβόδισε την ομάδα. Ο Γιώργος Καραγκούνης, σαν αρχηγός της Εθνικής, ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε ευλογημένοι που πηγαίνουμε στη Βραζιλία κι ευχόμαστε να μην επιστρέψουμε σε ένα μήνα. Θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ που είναι όλα αυτά τα χρόνια κοντά στο ποδόσφαιρο και την Εθνική».

Με τη σειρά του ο Φερνάντο Σάντος, τόνισε: «Τις λέξεις τις παίρνει συνήθως ο αέρας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξεκινάμε το όνειρο και θα δώσουμε το μάξιμουμ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Πάμε για να σταθεροποιήσουμε αυτό το όνειρο. Ελάτε μαζί μας».

Όταν ρωτήθηκε για τις συμβουλές που έχει δώσει στους παίκτες του, απάντησε: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω τι έχω συμβουλέψει τους ποδοσφαιριστές. Θα τα πούμε άλλη φορά αυτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φάνης Γκέκας επεσήμανε: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Φαίνεται το κλίμα που υπάρχει. Πάμε για το όνειρο».

Τέλος, δηλώσεις έκανε και ο Στέφανος Καπίνο: «Είμαι περήφανος και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που είμαι στο ρόστερ της Εθνικής».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης