Νίνης: «Ο πρώτος από τους πέντε τελικούς»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015, 19:13
Νίνης: «Ο πρώτος από τους πέντε τελικούς»
Ο πρώτος από τους πέντε τελικούς που έχουν μπροστά τους οι διεθνείς για να προλάβουν το Euro 2016 είναι εκείνος το Σάββατο απέναντι στα Νησιά Φερόε, υποστήριξε ο Σωτήρης Νίνης, με δήλωσή του στο blog της Εθνικής ομάδας στην ιστοσελίδα της Vodafone, που αποτελεί χορηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Ένας από τους πέντε τελικούς που απομένουν για να κριθεί η πρόκριση για το Euro της Γαλλίας είναι μπροστά μας. Παρά το γεγονός ότι η πολυπόθητη νίκη με την Ουγγαρία δεν ήρθε, η ομάδα έδειξε ένα καλύτερο σύνολο, μια αναπτερωμένη ψυχολογία, δίνοντας μια νότα συγκρατημένης αισιοδοξίας για την συνέχεια. Αυτό το κλίμα πρέπει να κρατήσουμε ταξιδεύοντας για την αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Αναφορικά με τον αντίπαλο, είδαμε το παιχνίδι τους και ξέρουμε την δυναμική τους. Συνολικά έχουμε άπειρα παραδείγματα τα τελευταία χρόνια που ορίζουν ότι οι διαφορές των ομάδων σε ποιότητα κι ανταγωνιστικότητα έχουνε μειωθεί. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας καλύτερους κι αυτό θα το αποδείξουμε στο γήπεδο, το χρωστάμε στον εαυτό μας και στους φιλάθλους μας που θέλουμε να ευχαριστήσουμε. Με σεβασμό για τον αντίπαλο, καλή προετοιμασία και ψυχολογία στην οποία ο κος Μαρκαριάν μας βοηθάει πολύ, θα αγωνιστούμε για τους τρεις βαθμούς» πρόσθεσε.

«Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να τονίσω ότι για εμένα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή η κλήση μου στην Εθνική και μία προσωπική δικαίωση για την προσπάθεια που έχω κάνει τους τελευταίους μήνες. Είμαι οπαδός αυτής της ομάδας και η μη παρουσία μου από τον Οκτώβριο 2013, με έχει πεισμώσει στο να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να επανέλθω στο επίπεδο που θα μου έδινε την δυνατότητα να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα» συμπλήρωσε ο Νίνης.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015, 19:15