Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πανηγύρισε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Κορασίδων, που μετέχει στον 9ο όμιλο της α΄ προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (elite round) μετά και τη νίκη επί της Ελβετίας με 2-1, στο γήπεδο Κρανούλας (Ιωάννινα).

Η Ελλάδα προηγήθηκε με την Πρίφτη στο 26΄, οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν στο 64΄ με την Ες και τη νίκη έδωσε η Παχάκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Στον άλλο αγώνα του γκρουπ, η Βόρεια Ιρλανδία συνέτριψε με 5-0 το Καζακστάν. Στη δεύτερη θέση κατετάγη η Ελβετία, υπερισχύοντας στην ισοβαθμία (είχαν από 4 βαθμούς) της Βόρειας Ιρλανδίας, ενώ ουραγός του ομίλου ήταν το Καζακστάν, που δεν κατόρθωσε να αποσπάσει βαθμό και είχε τέρματα 1-17.

ΕΛΛΑΔΑ: Παναγιωτοπούλου, Τσουκαλά, Ξανθή (81΄ Γρηγοριάδη), Παπαθεοδώρου (68΄ Ράκου), Παχάκη, Μαρκουτσά (90΄ Παπαγεωργίου), Βορριά, Βοΐλα (90΄ Ευθυμίου), Πρίφτη, Ακριβάκη, Βασιλακάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΛΒΕΤΙΑ: Πενγκ, Αέρμπερχαρντ, Κολόμπο, Ες, Γκράνγκες, Χάκερ, Χεφτί (90΄+2 Σκούμπαχ), Λιουστίνα, Μουίνο (80΄ Καναντί), Στάινμαν, Βις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης