Τρελαίνουν κόσμο οι λεβέντες της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Εφήβων και συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται στο Σομπατέλι. Η φοβερή και τρομερή ελληνική αρμάδα σάρωσε στο διάβα της και την Αυστραλία, τη νίκησε με 11-8 στον προημιτελικό της διοργάνωσης, την Παρασκευή (17/8) το βράδυ, προκρίθηκε στην παγκόσμια 4άδα και είναι έτοιμη κι αποφασισμένη να διεκδικήσει και να κατακτήσει ένα μετάλλιο, γιατί όχι και την κορυφή.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει πλέον στον ημιτελικό του Σαββάτου 18/8 (η προγραμματισμένη ώρα αρχικά είναι 21.00) τη Σερβία, η οποία νίκησε σε άλλον προημιτελικό την Ιταλία με 9-6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη μπήκαν δυνατά, με πάθος και ψυχή και στον αγώνα με τους Αυστραλούς, αλλά το άγχος κατά διαστήματα και το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων ήταν τα μοναδικά εμπόδια που δεν την άφηναν να πάρει από νωρίς ένα άνετο προβάδισμα. Οι Έλληνες ήταν συνεχώς μπροστά με ένα ή δύο γκολ, ενώ κάποια στιγμή στα μέσα της δεύτερης περιόδου προηγήθηκαν και με 3 (6-3). Κάποια αμυντικά λάθη, λόγω άγχους, όμως, έβαλαν και πάλι μέσα στο παιχνίδι τους Αυστραλούς, που μείωσαν σε 7-6. Στη συνέχεια, όμως, η αμυντική λειτουργία βελτιώθηκε σταθερά, οι Έλληνες εκμεταλλεύτηκαν την κόντρα και τον παίκτη παραπάνω, κυρίως στον τέταρτο οκτάλεπτο και έφτασαν στο τελικό 11-8 (4 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, με γκολ του Γραμματικού διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 11-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 1-1, 3-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης):
Πιοβάν, Αλαμάνος, Χαλυβόπουλος Αρ., Καλογερόπουλος 1, Κουρούβανης Ν., Κεχαλάρης, Μπραΐμης, Γραμματικός 1, Χαλυβόπουλος Ι. 2, Πάτερος 2, Παπανικολάου 2, Δήμου 3, Μανθογιάννης.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ:
Ζιρθ, Κόλλινς 1, Όμπερμαν, Ντάισον 1, Χάμπι, Γκλιφίδερ 1, Μόλναρ, Τέιλορ 1, Κυριακού 3, Ρόμπινσον, Γκλάνζιγκ, Τάουνσεντ 1, Φόντορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΚΟΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης