Δεν θα αλλάξει σχηματισμό αλλά μόνο πρόσωπα στον αυριανό φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ισλανδία ο Μίχαελ Σκίμπε, όπως δήλωσε στη σημερινή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο. Δεν μου άρεσε βέβαια η εικόνα που δείξαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και θεωρώ πως υπάρχουν τομείς που μπορούμε να είμαστε καλύτεροι» είπε ο Γερμανός εκλέκτορας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τη διάταξη της Εθνικής; «Θα παίξουμε πάλι με τρεις στόπερ στο ματς με την Ισλανδία, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνά μας. Θα κάνω αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι».

Στην εκτίμησή του για τον αντίπαλο της ομάδας του ανέφερε ότι «η Ισλανδία είναι καλύτερη ομάδα αμυντικά και για να σκοράρουμε θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Είναι στο χέρι των παικτών να κάνουν τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο».

Αγωνιστικά, ο Θανάσης Πέτσος δεν κατόρθωσε να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ούτε σήμερα, που σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση. Ο μέσος της Ραπίντ Βιέννης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, με την απουσία του να φέρνει σε πρώτο πλάνο για την ενδεκάδα τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και ύστερα, ο Σκίμπε αναμένεται να παρατάξει μια σχεδόν διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με εκείνη απέναντι στο Μαυροβούνιο, την περασμένη Πέμπτη, με μοναδικούς –κατά πάσα πιθανότητα- βασικούς για δεύτερη συνεχή φορά τους Φορτούνη και Τοροσίδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης