Την απογοήτευσή του για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης, μετά την ήττα με 2-0 από τη Βόρεια Ιρλανδία στο «Καραΐσκάκη», τονίζοντας ότι αν αυτός και οι συμπαίκτες του δεν δώσουν και τη ψυχή τους για την ομάδα δεν θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2016.

«Όταν σε τρία ματς έχεις γνωρίσει δύο ήττες και έχεις και μία ισοπαλία, τότε η εικόνα αυτή σε προβληματίζει. Και το 2012 είχαμε δύο βαθμούς και περάσαμε. Δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες, φταίμε όλοι και θα συζητήσουμε μεταξύ μας να δούμε τι φταίει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ότι έχουμε αλλάξει προπονητή δεν αποτελεί δικαιολογία. Σίγουρα θέλουμε χρόνο αλλά δεν τον έχουμε. Έχουμε παίξει σε πέντε διοργανώσεις και υπάρχουν προσδοκίες. Έχουμε επτά παιχνίδια μπροστά μας που μεταφράζονται σε 21 βαθμούς.

Δεν θέλω να δώσω πιθανότητες, δεν θα το έκανα ακόμα και αν είχαμε το “τρία στα τρία”. Αν δεν αλλάξει αυτή η εικόνα μας θα αποκλειστούμε. Η ομάδα έδινε ψυχή, αλλά τώρα αυτό δεν γίνεται. Αν δεν δώσουμε τη ψυχή μας δεν θα πάμε στη Γαλλία», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος.

Εν συνεχεία, κληθείς να μιλήσει για τον Ρανιέρι ο Έλληνας οπισθοφύλακας διατράνωσε: «Δεν θα κρίνω εγώ τον προπονητή, ούτε κάποιον από τους συμπαίκτες μου. Το είχα πει στο Μουντιάλ, το λέω και θα το ξαναλέω, ότι πρέπει να δώσουμε τη ψυχή μας. Ούτε με την Ιαπωνία, ούτε με την Ακτή Ελεφαντοστού παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως κάναμε κατάθεση ψυχής, ενώ με την Φινλανδία το προσπαθήσαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον κόσμο της Εθνικής ο «Τόρο» επισήμανε: «Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος, εμείς είμαστε όμως ακόμα περισσότερο από αυτόν. Πρέπει να μας στηρίξει, αν και είναι δύσκολο. Και εγώ αν ήμουν φίλαθλος θα ήμουν στεναχωρημένος. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ξυπνήσουμε και να το πιστέψουμε εμείς οι παίκτες για να περάσουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης