Ντροπιαστικές είναι οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου όπου το Σαββατοκύριακο διεξάγονταν οι αγώνες Α’ Φάσης Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών-Γυναικών / Εφήβων-Νεανίδων / Παίδων-Κορασίδων Α’-Γ’-Δ’ περιφερειών.

Όπως καταγγέλλουν στην «Ζούγκλα» γονείς αθλητών, στους αγώνες χρησιμοποιήθηκαν κατεστραμμένα, ασυντήρητα αλλά και άκρως επικίνδυνα όργανα ενόργανης γυμναστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, παράγοντες των ομάδων που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο, την Παρασκευή το βράδυ επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας εκφράζοντας την αγωνία τους για την ασφάλεια των αθλητών τους για να εισπράξουν την αποστομωτική απάντηση ότι «αυτά τα όργανα έχουμε και δεν αλλάζουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγελαφικό στην υπόθεση, είναι ότι διεξήχθησαν κανονικά όχι ένας αλλά έξι αγώνες κατηγοριών μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον εξοπλισμό να είναι γηραιότερος των αθλητών που αγωνίζονταν.

Το Σάββατο μάλιστα σημειώθηκε και σοβαρός τραυματισμός αθλήτριας στις ασκήσεις εδάφους εξαιτίας της πολύ κακής κατάστασης του οργάνου το οποίο ήταν γεμάτο σκισίματα και λακκούβες.

Αυτό που ζητούν οι αθλητές είναι σεβασμός στην προσπάθειά τους και ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής αγώνων όπως ορίζουν και οι διεθνείς κανονισμοί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης