Μπορεί μέχρι εχθές, να πίστευαν κάποιοι πως ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν το πρώτο φαβορί για τον τίτλο της F1, όμως η καρδιά του… πρωταθλητή κτυπάει ακόμη δυνατά!

Μετά από μία μεγαλειώδη εμφάνιση στο γκραν πρι της Ουγγαρίας, ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Λούις Χάμιλτον, ανέκτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία των οδηγών από τον ομόσταυλό του στη Μερσεντές, κατακτώντας την 5η νίκη της καριέρας του στο Hungaroring.

Στον 52ο γύρο όμως είχε σαφώς ένα περιστατικό που και ο ίδιος ο Βρετανός μάλλον, θα ήθελε να σβήσει… Ο Χάμιλτον ρίχνει γύρο στον Εστεμπάν Γκουτιέρεζ αλλά χάνει λίγο χρόνο, ώσπου να καταφέρει να τον προσπεράσει, τη στιγμή που τον πλησίαζε από τη δεύτερη θέση ο Ρόσμπεργκ. Αυτό έγινε η αιτία να εκνευριστεί και να δείξει στον οδηγό της Χαας, το μεσαίο του δάχτυλο.

Αυτή η κίνηση φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη με τον Μεξικανό πιλότο να γράφει μετά το τέλος του αγώνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο TWITTER. «Μπορεί να είσαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής όμως αυτός ο τίτλος δε σου δίδει το δικαίωμα να φέρεσαι στους συναθλητές σου με τέτοιο τρόπο, αγαπητέ φίλε Λούις Χάμιλτον».

Ο Χάμιλτον από την πλευρά του είπε για το συμβάν ότι ο Γκουτιέρεζ δε συμμορφωνόταν με τις μπλε σημαίες, αφήνοντας υπονοούμενα ότι τον δυσκόλεψε εσκεμμένα στην προσπέραση.