Περιορισμένο φαίνεται πως θα είναι το rotation που θα κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο ΝΠΣ (20/12, 15:00, COSMOTE SPORT 1 HD), για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου.
Η Ένωση έχει μεν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, χρειάζεται όμως ένα βαθμό απέναντι στους πρωτοπόρους της Football League, προκειμένου να «σφραγίσει» την πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Οικονόμου, Μπακάκη, Μάνταλο, Άλεφ και Γαλανόπουλο, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιακουμάκης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό ραπτικό μυ κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Πέραν αυτών, ο μοναδικός από τους βασικούς που έμεινε εκτός αποστολής είναι ο Βασίλης Μπάρκας, τη θέση του οποίου κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει ο Τσιντώτας. Η 18άδα που επέλεξε ο Ουζουνίδης απαρτίζεται από τους Τσιντώτα, Γιαννίκογλου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνα, Γιαννούτσο, Αλμπάνη, Κλωναρίδη, Μπάμπη, Μοράν, Μπότος, Γιούση, Λιβάια, Γιαννιώτα, Πόνσε, Μπογέ.