Η ΑΕΚ αδίκησε τον εαυτό της στην εφετινή σεζόν. Αυτήν την άποψη, που σίγουρα βρίσκει πολλούς υποστηρικτές, εξέφρασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη εφημερίδα «ΩΡΑ».

Ο κεντρικός μπακ της Ένωσης, ο οποίος την Παρασκευή γιορτάζει τα 27α γενέθλιά του, μίλησε τόσο για την τρέχουσα περίοδο όσο και για το μέλλον του, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

«Όταν βλέπεις τον Ολυμπιακό να μην είναι εφέτος αυτός που περίμενες και αυτός που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Όταν βλέπεις πως ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ ψαχνόντουσαν στην αρχή γιατί είχαν θέμα. Σίγουρα θα πρέπει να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και να λες ότι αδίκησα τον εαυτό μου και ότι εφέτος ήταν μια καλή ευκαιρία για να μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τώρα, δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και να φέρουμε τον χρόνο πίσω. Μένουμε στους στόχους που μας έχουν απομείνει. Δηλαδή, να πάρουμε την πρωτιά στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα πρέπει να πάρουμε ξανά το Κύπελλο. Κυρίως για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Διότι εφέτος όπως αδικήσαμε τους εαυτούς μας, έτσι αδικήσαμε και τον κόσμο μας» είπε ο Λαμπρόπουλος.

Για την επερχόμενη ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ τόνισε: «Έχουμε ήδη συζητήσει με τον κύριο Μαϊστόροβιτς την επιθυμία και των δύο να συνεχίσουμε. Εννοείται θέλω να μείνω στην ΑΕΚ και νομίζω πως θα γίνει. Έχω δεθεί με την ομάδα, είμαι τρίτο χρόνο εδώ. Έχω μάθει πως λειτουργεί η ομάδα, μου αρέσει και θα προσπαθήσω να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό».