Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως, όπως τονίζει, θα δουλέψει σκληρά, για να είναι έτοιμος για το clasico με την Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου. Όπως επεσήμανε ο Γάλλος φορ, ο Ζοσέ Μουρίνιο τον εμπιστεύεται.

Αρχικά, ο Μπενζεμά μίλησε για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης: «Ναι, ήταν πολύ δύσκολο. Ειλικρινά πιστεύω ότι οι κάρτες των ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο ήταν δικαιολογημένες, επειδή φάγαμε πολύ ξύλο κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Για τον τραυματισμό του είπε: «Ναι, με χτύπησαν στο πρώτο ημίχρονο και πονούσα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Χώλαινα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο, τώρα είμαι μια χαρά. Δεν ήταν κάτι σοβαρό».

Κλείνοντας ανέφερε: «Θα θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του προπονητή. Είμαστε μεγάλη ομάδα και υπάρχουν αρκετοί έτοιμοι να παίξουν κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα δουλέψω σκληρά, για να με επιλέξει ο προπονητής μου. Έχω παρατηρήσει ότι ο προπονητής με εμπιστεύεται και είμαι χαρούμενος που έχω αγωνιστεί σε συνεχόμενους αγώνες, κάτι που συνέβαινε πριν από τον τραυματισμό μου».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης