Σεβασμό στην Νταντί Γιουνάιτεντ ζήτησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς με δηλώσεις του, μετά την κλήρωση των πλέι οφ του Europa League.

«Πρέπει να σέβεσαι κάθε ομάδα. Οι πιθανοί αντίπαλοι δεν ήταν μεγάλα ονόματα, αλλά είναι ομάδες που πρέπει να εκτιμήσεις. Εμείς έχουμε αντίπαλό μία ομάδα από τη Σκωτία, που κατέκτησε το Κύπελλο. Οι σκωτσέζικες ομάδες παίζουν δυνατά και τις έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Το ποδόσφαιρο στη Σκωτία έχει ανέβει, δεν είναι μόνο η Ρέιντζερς και η Σέλτικ. Υπάρχουν πολλές ομάδες που παλεύουν, τρέχουν πολύ και δεν τα παρατάνε», δήλωσε αρχικά ο «Ντούσκο» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Νοvasportfm 94,6».

Κληθείς να σχολιάσει την ευνοϊκή παράδοση, που έχει η «Ένωση» απέναντι σε ομάδες από τη Σκωτία δήλωσε: «Κατά παρελθόν έχουμε αποκλείσει ομάδες από τη Σκωτία, αλλά δεν πρέπει να θεωρούμε πως θα έχουμε εύκολο έργο. Δεν ξέρουμε πολλά για τη Νταντί και θα πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα όσο μπορούμε πιο γρήγορα για να είμαστε προετοιμασμένοι.

Δεν έχει σημασία πού θα γίνει το πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, τόσο στο εκτός έδρας ματς, όσο και όταν παίξουμε στην έδρα μας», τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αναφερόμενος στην προετοιμασία που έγινε αυτό το καλοκαίρι υποστήριξε: «Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάναμε στην Αυστρία και τα παιχνίδια που κάναμε στην Αυστραλία. Αυτά όμως είναι φιλικά, για προετοιμασία. Άλλο είναι το πρωτάθλημα και το Europa League, όπου θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Είναι καλό να αρχίζεις με νίκη και να μην μπαίνεις στο πρωτάθλημα με έναν αποκλεισμό. Θα ήταν κάτι πολύ άσχημο. Πρέπει όμως να είσαι έτοιμος για όλα».