Ο Κιθ Λάνγκφορντ θα βραβευτεί από τον ΕΣΑΚΕ στο περιθώριο του αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον Άρη (13/12, 19:00) για το γεγονός ότι αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Βasket League τον μήνα Νοέμβριο (συγκέντρωσε 101 πόντους στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης).

Στο εν λόγω ματς θα τιμηθεί και η «Ένωση» από τη διοργανώτρια αρχή με το δεύτερο έπαθλο Fairplay, για τις κοινωνικές δράσεις της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«H ΕΚΟ, Μεγάλος Χορηγός της Basket League, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ – Άρης της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/12 και ώρα 19.00 στο ΟΑΚΑ, ανακοινώνει την απονομή του δεύτερου επάθλου FAIRPLAY.

Πρόκειται για έναν θεσμό που δημιουργήθηκε από την ΕΚΟ, με σκοπό να επιβραβεύσει τις ενέργειες και τις δράσεις που αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθε και το υγιές φίλαθλο πνεύμα. Συγκεκριμένα, για τον μήνα Νοέμβριο, το έπαθλο θα λάβει η ΚΑΕ ΑΕΚ για τις δράσεις της με το “Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικών της δράσεων, η ΚΑΕ ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στον ίδιο αγώνα άτομα από την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “Φωτεινή”. Επιπλέον, η ΕΚΟ θα προχωρήσει στην βράβευση του MVP της ΕΚΟ Basket League για τον μήνα Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, το βραβείο MVP για τον πολυτιμότερο παίχτη του Νοεμβρίου θα απονεμηθεί στον Κιθ Λάνγκφορντ της ΑΕΚ. Ο 36χρονος Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ συγκέντρωσε τον Νοέμβριο 101 βαθμούς στο ranking περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη της EKO Basket League στο δεύτερο μήνα του Πρωταθλήματος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης