ΑΕΚ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Μαυροειδής

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021, 16:06
ΑΕΚ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Μαυροειδής

Ο Δημήτρης Μαυροειδής θα συνεχίσει γι' ακόμη ένα χρόνο στην ΑΕΚ, καθώς η «κXιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 36χρονο σέντερ. Ο πολύπειρος άσος διάγει την δεύτερη θητεία του στον «Δικέφαλο», καθώς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ένωση από τον Νοέμβριο του 2015 έως το καλοκαίρι του 2018, ενώ, μετά από μια σεζόν στον Κολοσσό, επέστρεψε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019, υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μαυροειδή έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Δημήτρης Μαυροειδής (36 χρ., 2μ.10) υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα φορά την τιμημένη φανέλα της «Βασίλισσας» και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Με το «Παλάτι» της «Βασίλισσας» στα Άνω Λιόσια να συνιστά την ικανή συνθήκη για τα σπουδαία μελλοντικά, ΑΕΚ και αθλητής συμπορεύονται για 6η χρονιά. Οι γνώσεις, οι εμπειρίες, οι αξίες και οι δεξιότητες του Μαυροειδή - ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας- εγγύηση για την ΑΕΚ της νέας εποχής.

Φιλίστωρ και μύστης των ιδεών του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας, συμπρωταγωνιστής των επιτυχιών και δράσεων, των ετών 2015-2020, που απογείωσαν τη φήμη της «Βασίλισσας», συνεχίζει να (μας) εμπνέει.

Μήτσο, πάντα μαζί...».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021, 16:08