«Καρδιοχτύπησαν» άπαντες στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Κίνγκσλεϊ Μόουζες στο 38ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης με τη Στρασμπούρ για το BCL, ειδικά από τη στιγμή που ο «Δικέφαλος» μετρούσε ακόμη τις απουσίες των Μάρκους Σλότερ Γιανίκ Μορέιρα, Νίκου Ζήση, Νίκου Γκίκα και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο Νιγηριανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν διάταση αριστερής ποδοκνημικής, με αποτέλεσμα να… ανακουφιστούν οι άνθρωποι της Ένωσης, καθώς ο παίκτης γλίτωσε κάποιον πιο σοβαρό τραυματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει: «Σε μαγνητική τομογραφία στο Metropolitan General υπεβλήθη ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με Στρασμπούρ. Ο Νιγηριανός διεγνώσθη, ότι υπέστη διάταση αριστεράς ποδοκνημικής. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά υπό την επίβλεψη του Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚBC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού. Ο αθλητής υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή υπό την εποπτεία του επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Σταύρου Τόιλου».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης