Δίχως τον Τζόρνταν Θίοντορ ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ, παραμονή του δεύτερου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (13/3, 19:30, ΕΡΤ Sports HD), για τη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός γκαρντ προσπάθησε να ακολουθήσει το πρόγραμμα, αλλά οι πόνοι στο αριστερό πόδι δεν του το επέτρεψαν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο τεχνικός της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά. Την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ παρακολούθησαν ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Χάρης Κουτάς.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αύριο. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και αποφασιστικά τη δουλειά, που ξεκινήσαμε στη Θεσσαλονίκη», είπε μιλώντας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Μπάνκι και πρόσθεσε: «Αυτό που επιθυμώ και αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να έχουν την ίδια προσέγγιση με τον πρώτο αγώνα και να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που είναι η νίκη.

Από την άλλη, ξέρουμε, ότι ο ΠΑΟΚ ήρθε στην Αθήνα αποφασισμένος να πραγματοποιήσει μία μεγάλη εμφάνιση και να πάρει τη ρεβάνς. Χρειάζεται -το ξαναλέω- συγκέντρωση και τα σαράντα λεπτά, ομαδικό πνεύμα και με τη βοήθεια των οπαδών μας, που θα βρίσκονται στο πλευρό μας θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης