Αγγελόπουλος: «Θέλουμε να μπούμε στο νέο μας σπίτι από τη νέα σεζόν»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019, 16:17
Αγγελόπουλος: «Θέλουμε να μπούμε στο νέο μας σπίτι από τη νέα σεζόν»

Να αγωνίζεται στο νέο της «σπίτι» στα Λιόσια από τη νέα σεζόν είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, όπως ξεκαθάρισε ο διοικητικός ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, μετά το τέλος της σύσκεψης με τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη, στην οποία σφραγίστηκε η συμφωνία για την παραχώρηση του κλειστού.

«Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ μετά από 95 χρόνια ιστορίας και προσφυγιάς όσον αφορά το γηπεδικό. Τώρα μπαίνουν οι βάσεις για να δοθεί μια μόνιμη λύση. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που έφερε πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα και έφερε τα δύο τελευταία. Άρα αξίζει το καλύτερο για την ομάδα μας.

Συμφωνήσαμε με τον υφυπουργό τον οδικό χάρτη και τις επόμενες ενέργειες, ώστε να υλοποιήσουμε το έργο. Τα τελευταία χρόνια λόγω χρεοκοπίας της χώρας δυστυχώς η αθλητική ηγεσία δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τις ομάδες. Αντιθέτως, έχει αυξηθεί η φορολογία. Άρα ένα καλό αντιστάθμισμα είναι η αξιοποίηση Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων γηπέδων που μπορούν να έρθουν και να βοηθήσουν τις ομάδες. Ευχαριστώ τον κύριο Βασιλειάδη που βοήθησε στα σχέδιά μας. Είμαστε σε καλό δρόμο» ανέφερε αρχικά ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Για το χρονοδιάγραμμα των έργων ανέφερε: «Μπορούμε να μιλήσουμε για ευσεβείς πόθους. Δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς, μεσολαβούν πολλές υπηρεσίες. Ιδανικά θα θέλαμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν, έως αρχές του 2020 να μπούμε στο γήπεδο».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019, 16:25