Αγγελόπουλος: «Ομάδα της προσφυγιάς η ΑΕΚ, το επόμενο φάιναλ φορ θα γίνει εδώ»

Αγγελόπουλος: «Ομάδα της προσφυγιάς η ΑΕΚ, το επόμενο φάιναλ φορ θα γίνει εδώ»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάλης Αγγελόπουλος βρέθηκε το Σάββατο στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, όπου και παρουσιάστηκε το Επιχειρηματικό Σχέδιο «Φυλή 2021», στο οποίο περιλαμβάνεται το νέο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Στο τέλος της παρουσίασης ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» υποσχέθηκε πως το πρώτο φάιναλ-φορ του Basketball Champions League, στο οποίο θα προκριθεί ξανά η ομάδα του, θα γίνει στο κλειστό και μάλιστα αποκάλυψε πως ήδη έχει συζητήσει το θέμα με τη FIBA.

«Όταν μια φορά έκανα υπηρεσία στο στρατόπεδο στα Λιόσια, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συζητάω μια μέρα για ένα γήπεδο εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτό το σχέδιο.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα της προσφυγιάς, θυμίζει τις χαμένες μας πατρίδες, το προσφυγικό είναι πάντα επίκαιρο και τα ιδανικά της ομάδας είναι πάντα διαχρονικά.

Θα φροντίσουμε να προβάλλουμε αυτό το έργο στα πέρατα της Γης.Πρόσφατα είχα και συζητήσεις με την FIBA κι έγινε ξεκάθαρο πως σε περίπτωση που η ομάδα μας περάσει ξανά στο Final 4, αυτό θα γίνει εδώ και θα διαφημιστεί παντού η πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 22:54