Αγγέλου: «Παρασυρθήκαμε από το +9 της τέταρτης περιόδου»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, 22:56
Αγγέλου: «Παρασυρθήκαμε από το +9 της τέταρτης περιόδου»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αγγέλου, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αποκλεισμό της Ένωσης από τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική σειρά της Basket League, ότι οι «κιτρινόμαυροι» παρασύρθηκαν από το +9 της τέταρτης περιόδου.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη σειρά μπορείς να τη δεις από πολλές πλευρές. Να δεις τι έγινε στο πρώτο στο δεύτερο, στο τρίτο, στο τέταρτο παιχνίδι και να τα χωρίσεις σε κατηγορία. Να αξιολογήσεις αυτά τα τέσσερα δεκάλεπτα. Το σημερινό παιχνίδι διαχειριστήκαμε λάθος την προσέγγιση στους 9 πόντους. Και όταν πηγαίνεις να αντιμετωπίσεις στα ίσια μια διαφορά 9 πόντων με διαφορετικούς παίκτες η αγορά δεν κάνει λάθος. Πρέπει να έχεις σεβασμό και να μην χάσεις το μυαλό σου. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια που κάναμε σε αυτή τη σειρά, που ήταν σημαντική και ευχαριστώ τους παίκτες. Να συνεχίσουμε» ανεφερε αρχικά ο κόουτς της Ένωσης, προσθέτοντας:

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η σειρά ανέδειξε προσωπικότητες και από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από εμάς. Σε αυτό το επίπεδο και σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να αξιολογούμε τις αποφάσεις που παίρνουμε. Δεν μπορούμε να παίρνουμε τις αποφάσεις με το ένστικτο. Το σκορ είναι βασική παράμετρος να ελέγξεις το ένστικτό σου».

Ερωτηθείς για το αν παρασύρθηκε η ΑΕΚ στο +9, είπε: «Ναι. Και σε αυτό έχω συμμετοχή και εγώ».

Αναφορικά με τον Μόουζες και τη συμμετοχή του στους ημιτελικούς, υπογράμμισε: «Ο Μόουζες είναι θαύμα που παίζει. Έχει οστικό οίδημα και στα δύο πόδια. Η επιλογή έγινε με κάποια κριτήρια. Παίρνουμε την απόφαση με βάση τους παίκτες που έχουμε».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, 23:07