Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε για το ματς της ΑΕΚ με τον Πανελευσινιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League. Ο γκαρντ της «Ένωσης» ενημέρωσε το blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Αναλυτικά:

«Περιθώρια για στραβοπατήματα δεν υπάρχουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφήσαμε τα δύο ντέρμπι, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, πίσω μας. Επρόκειτο για αναμετρήσεις με «συν» και «πλην», που απλά επιβεβαίωσαν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Προφανώς, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την στιγμή, που δεν ήλθε η πολυπόθητη νίκη, ειδικά στην αναμέτρηση με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Το μυαλό μας βρίσκεται εδώ και ημέρες στον αγώνα με Πανελευσινιακό. Ως ΑΕΚ είμαστε το φαβορί για τη νίκη κι αυτό δεν μπορούμε να το αρνηθούμε, όμως, θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα για σαράντα λεπτά, αν θέλουμε να ανταποκριθούμε στο αυτονόητο. Είναι γεγονός ότι θέλουμε να καταλήξουμε όσο πιο ψηλά στην κανονική περίοδο, γι’ αυτό και δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπατήματα. Έχω ξαναγράψει, ότι όλοι οι αγώνες έχουν ιδιαιτερότητες και επομένως υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Καλούμε τον κόσμο μας για άλλη μια φορά, να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ και να μας στηρίξει, στην προσπάθειά μας για την επιβεβλημένη επιστροφή στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα, που θα έλθει να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης