Κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ βρίσκεται ο Ντελρόι Τζέιμς. Ο πρώην παίκτης των «κιτρινόμαυρων» δεν ήταν ικανοποιημένος στην Τουρκία και την Γκαζιαντέπ, η ΑΕΚ τον προσέγγισε και απομένουν τα τυπικά για τη λύση του συμβολαίου του και να… ξαναπροβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Ο 31χρονος Αμερικανός (2.03εκ.) είχε αποκτηθεί από την ΚΑΕ ΑΕΚ στις 9 Αυγούστου 2017 και στο Basketball Champions League είχε 8,8 πόντους με 50% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 70% στις βολές, 4,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 22 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, αναζητούσε έναν γκαρντ και έναν ψηλό, με τον Εξέιβιερ Ρατάν-Μέις να έχει ήδη αποχωρήσει και τον Τάιλερ Ρόμπερσον να μην έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του. Όπως όλα δείχνουν ο Ντελρόι Τζέιμς θα είναι αυτός που θα ενισχύσει τη φροντ λάιν της Ένωσης.

Όσο για τον περιφερειακό παίκτη, ο τεχνικός της Ένωσης θα ήθελε να θέσει υπό τις οδηγίες του τον Τζόρνταν Θίοντορ που έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά ο Αμερικανός με διαβατήριο ΠΓΔΜ έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του είναι να υπογράψει σε ομάδα της Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης