Tις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ο Μαρκ Κάρτερ, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός άσος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης στάθηκε στις υψηλές προσδοκίες της νέας του ομάδας, ενώ αποθέωσε τον  κόσμο του συλλόγου , από τον οποίο ζήτησε να γεμίζει σε κάθε αγώνα το κλειστό του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρω πολύ καλά, ότι οι προσδοκίες είναι υψηλές», δήλωσε αρχικά στο aekbc.gr και συνέχισε: «Θέλω να έχουμε, λοιπόν, μια ανταγωνιστική ομάδα στο Πρωτάθλημα. Γνωρίζω, ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί σε ποια διοργάνωση της Ευρώπης θα συμμετάσχουμε, αλλά είναι αυτονόητο ότι θέλω να έχουμε μια καλή χρονιά όπου κι αν αγωνιστούμε. Προφανώς, θα ήθελα κάποια στιγμή να κατακτήσω κάποιον τίτλο. Γιατί όχι με την ΑΕΚ.

Δεν σας κρύβω, ότι όταν αγωνίστηκα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι εξαιρετικός ο τρόπος, που στηρίζουν την ομάδα τους. Μακάρι να είναι συνέχεια δίπλα μας. Θέλω “sold out” στα εισιτήρια στο ΟΑΚΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης