Ο Δημήτρης Κατσίβελης αγωνίστηκε ενάντια στην παλιά του ομάδα την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και παρά την καλή του εμφάνιση (3/4 τριπ.) η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού και έχασε στη δεύτερη παράταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ της ΑΕΚ στην εφημερίδα «Ώρα»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το πώς μάρκαρε τον Σπανούλη:
«Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω παίξει αρκετές φορές ως αντίπαλος στην προπόνηση, αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολο να μαρκάρεις έναν παίκτη σαν τον Σπανούλη. Προσπαθήσαμε ομαδικά να σταματήσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού και όχι με ατομική άμυνα. Σε κάποιες φάσεις κάναμε καλή δουλειά, σε κάποιες όχι. Χρειαζόμαστε ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και περισσότερη δουλειά.»

-Για το αν λείπει από την «Ένωση» το «καθαρό μυαλό» στα τελευταία λεπτά:
«Σε κάποιες φάσεις ίσως είχαμε και το “πάνω χέρι”. Όμως, είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Μην κοιτάμε, βέβαια, μόνο τις τελευταίες φάσεις. Είναι και οι φάσεις που οδήγησαν το παιχνίδι εκεί. Κάναμε γενικότερα μεγάλη προσπάθεια. Ίσως ήμασταν άτυχοι.»

-Για την κούραση των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς:
«Μην ξεχνάμε ότι ο Τζέι (σ.σ.: Μπράουν) ήταν τραυματίας και έκανε φοβερό παιχνίδι. Έπαιξε δύο λεπτά στη δεύτερη παράταση και μετά χτύπησε και βγήκε έξω. Ο Μαλίκ (σ.σ.: Χέρστον) είχε πρόβλημα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια και χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το αν το παιχνίδι κρίθηκε στον τραυματισμό του Μπράουν ή στις διαιτητικές αποφάσεις:
«Δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω για τους διαιτητές και οτιδήποτε μη αγωνιστικό. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έβαλαν αυτοί ένα σουτ, χάσαμε εμείς ένα.»

-Για το αν αισθάνεται αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος:
«Σίγουρα, μέρα με τη μέρα η ομάδα δείχνει καλύτερο πρόσωπο. Όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις. Αυτό μπορεί να μην το ξέρετε εσείς, αλλά εμείς που ζούμε την ομάδα είμαστε πολύ αισιόδοξοι».

Διαβάστε επίσης: AEK: «Καθαρές» οι μαγνητικές Χέρστον και Μπράουν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης