Μαυροκεφαλίδης: «Δεν μου αρέσει να ακούω για τρίτη θέση»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016, 10:00
Μαυροκεφαλίδης: «Δεν μου αρέσει να ακούω για τρίτη θέση»
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θέλει η ΑΕΚ να αποκτήσει πνεύμα νικητή και να στοχεύει ψηλά, δεν του αρέσει σαν στόχος η τρίτη θέση, ωστόσο αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι να πρωταγωνιστήσει η Ένωση.

«Αν είναι να παίζουμε για την τρίτη θέση, ας πάμε σπίτια μας. Δεν μου άρεσε από την αρχή που ήρθα στην ομάδα κι άκουγα αυτό το πράγμα. Εμένα μου αρέσει-κι έτσι πρέπει-να χτίσουμε χαρακτήρα και να έχουμε πνεύμα νικητή. Δεν μπορούμε να μιλάμε για την τρίτη θέση, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θα πάμε από εδώ και πέρα να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, όπως κάναμε και πριν. Αυτό είναι το βασικό και μετά βλέπουμε πού θα φτάσουμε. Τώρα έχουμε καινούρια φιλοσοφία, καινούριο προπονητή, προσπαθούμε να εμπεδώσουμε αυτά που θέλει και νομίζω πως αν τα καταφέρουμε θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», τόνισε ο 31χρονος άσος στην «Ώρα για Σπορ».

Όσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Δυστυχώς χάσαμε. Αυτό είναι το βασικό. Πιστεύαμε στη νίκη, παίξαμε πολύ καλά, με βάση την άμυνα όπου νομίζω πως είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με πριν. Από εκεί και πέρα, έπαιξαν ρόλο οι λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και παίκτες με προσωπικότητα. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ματς. Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι, αν έμπαινε ένα τρίποντο. Γενικά είναι όλες αυτές οι λεπτομέρειες, που αν δεν τις έχεις υπέρ σου σε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Δεν ήμασταν και τυχεροί, χάσαμε λίγο και το μυαλό μας στο τέλος επειδή μας πίεζε και ο Παναθηναϊκός».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016, 10:00