Υψηλό βαθμό δυσκολίας εντοπίζει για το ματς της ΑΕΚ με την Ντιζόν στο ΟΑΚΑ (16/1, 19:30, Novasports 2HD) ο Λούκα Μπάνκι. Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε πως «θα πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη» εξηγώντας πως η Ντιζόν είναι μία δύσκολη αντίπαλος, της οποίας η θέση στη βαθμολογία δεν συμβαδίζει με το ταλέντο της.

«Αντιμετωπίζουμε την Ντιζόν, η οποία έχει βελτιώσει πάρα πολύ την εικόνα της στους τελευταίους αγώνες. Είναι “αθλητική” ομάδα και παίζει πολύ καλή επιθετική άμυνα. Η θέση της στη βαθμολογία δεν συμβαδίζει με το ταλέντο της ομάδας, καθώς έχασε για πολλά ματς τον Χόλστον, ο οποίος είναι ο παίκτης – “κλειδί”. Προέρχεται από δύο νίκες, με Νίμπουρκ και Φουενλαμπράδα, και από μια εντυπωσιακή εμφάνιση – νίκη, στο γαλλικό πρωτάθλημα απέναντι στη Στρασμπούρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και με ψυχολογία στα ύψη. Θα έλθει στο ΟΑΚΑ για να παλέψει, αναζητώντας τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αύριο. Να δώσουμε έμφαση στην άμυνά μας και ειδικά στα ριμπάουντ. Περιμένουμε μία πολύ δύσκολη αντίπαλο και πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ εν όψει της αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης