Μπάνκι: Περίμενα μεγαλύτερη σταθερότητα

Μπάνκι: Περίμενα μεγαλύτερη σταθερότητα
Ο Λούκα Μπάνκι δήλωσε χαρούμενος μετά το «διπλό» της ΑΕΚ επί της Φουενλαμπράδα, υπογραμμίζοντας όμως τους τομείς που χρειάζονται άμεσα βελτίωση στην «Ένωση».

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη κι επειδή στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς ελέγξαμε το παιχνίδι, ειδικά στην αρχή του πρώτου και του τρίτου δεκαλέπτου. Φυσικά, υπάρχουν τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος της δεύτερης και στην τέταρτη περίοδο, που επέτρεψαν στον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να ανατρέψει το σκορ. Περίμενα μεγαλύτερη σταθερότητα από την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών μας. Υποφέραμε αρκετά από τα επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων, αλλά νομίζω πως τα προβλήματα άρχισαν από τον τρόπο που παίξαμε άμυνα στο ένας εναντίον ενός. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν χρειάζονται πολλές βοήθειες. Περίμενα ένα διαφορετικό τελείωμα στον αγώνα, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό το ματς είναι ένα πολύτιμο μάθημα για το μέλλον μας» είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Η Φουενλαμπράδα είχε μόνο έναν τρόπο για να επιστρέψει στο ματς. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον χαρακτήρα που έδειξαν, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με τόσο μεγάλη διαφορά. Ανεβάζοντας τον ρυθμό και αυξάνοντας τον αριθμό των κατοχών. Δυστυχώς, εμείς δείξαμε λίγο απροετοίμαστοι, γι’ αυτό και εκείνοι έκαναν εξαιρετική δουλειά. Εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε ισορροπία και πειθαρχία, αλλά με τόση αθλητικότητα και επιθετικότητα δεν κάναμε τις σωστές επιλογές. Μόλις εντάξαμε στην ομάδα δύο νέους παίκτες, τον Θίοντορ και τον Τζέιμς, ενώ και ο Ξανθόπουλος επέστρεψε από μεγάλη αποχή. Τέτοιες δυσκολίες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας να βελτιωθεί».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019, 04:26